2 technieken voor maaltijdplanning en voedings volgen

door Tom Venuto

In dit artikel zal ik me concentreren op een van de populairste onderwerpen op het gebied van vetverlies en spieropbouw – maaltijdplanning.
Ik zal Japans Voetbalelftal Thuisshirt u ook een nieuwe online tool laten zien die u zal helpen uw eigen aangepaste maaltijdplannen te maken (met voedingsmiddelen die u leuk vindt), sneller en eenvoudiger dan ooit.

Vandaag wil ik het onderwerp introduceren door de 2 toptechnieken voor effectieve maaltijdplanning met u te delen en de krachtige positieve effecten van beide te bespreken en het verschil tussen de twee …

Methode 1: het spreadsheet maaltijdplan

Dit is de methode die ik al jaren gebruik. Ik maak een maaltijdplanontwerpsjabloon op een spreadsheet zoals Microsoft Excel of nu, met behulp van het online software -equivalent.

Het heeft ruimtes (cellen) voor voedsel, hoeveelheid, eiwitten, koolhydraten, vet en calorieën. Het heeft ook rijen verdeeld in het aantal maaltijden dat ik wil eten.

Ik gebruik vervolgens de spreadsheet -software om de “ATWater -factoren” aan te sluiten (de vermenigvuldigers voor de energie -inhoud van de macronutriënten – eiwit = 4 calorieën per gram, koolhydraten = 4 calorieën per gram en vet = 9 calorieën per gram).

Ik gebruik ook de ingebouwde wiskundefuncties van het blad om maaltijdsubtotalen en dagelijkse totalen op te tellen. Samen met de dagelijkse totalen zijn de macronutriëntenverhoudingen voor de hele dag ook in tabelvorm.

Waarom zou je de moeite nemen om maaltijdplannen te doen door de cijfers zoals deze?

Nou, het is een bewezen feit dat mensen die raden naar hun calorie -inname niet alleen praktisch altijd verkeerd zijn – ze missen door een landelijke mijl! In één studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, de gemiddelde deelnemer onder schatte hun calorie -inname met een gekke 51%!!!

Een andere studie toonde aan dat zelfs geregistreerde diëtisten hun calorie -inname niet konden schatten met 85% nauwkeurigheid toen ze alleen al geraden en geen tool of methode hadden om hun nummers bij te houden.

De kansen zijn overweldigend om je voeding het beste te krijgen als je geen plan hebt, door de cijfers, schriftelijk – op papier (of online, digitaal).

Succes gaat niet alleen over het hebben van doelen. Succes gaat over het hebben van een doel en het hebben van een plan om dit te bereiken … en dan meteen beginnen om actie te ondernemen op uw plan.

Als uw doel de fitness- of lichaamssamenstelling is – de helft van het plan is de training – is het andere deel het maaltijdplan.

Miljoenen mensen struikelen elke dag tegen zonder plan voor wat ze gaan eten … ze “vleugels!”

Misschien is het “in hun hoofd” wat ze van plan zijn te eten, maar vage ideeën geven geen echte richting en goede bedoelingen … nou, je weet wat ze over die weg zeggen.

Het feit is dat mensen zonder een plan meestal eten wat handig, beschikbaar en toegankelijk is.

Methode 2: The Food Journal / Diary -methode

De tweede methode is het Food Journal of Diet Diary -methode. Dit is waar je iets eet en schrijf het dan op.

Mensen deden dit lang voordat internet of software – ze gebruikten gewoon een notitieboek – en sommige mensen doen dat nog steeds. Tegenwoordig gebruiken veel meer mensen mobiele apps, software en online tools.

De meeste mensen begrijpen niet dat dit Paris Saint-Germain Thuisshirt een compleet andere methode is dan het opstellen van een maaltijdplan in de vooruitgang en ik geloof dat het niet de plaats inneemt om een maaltijdplan in de hand te hebben – voordat u uw dag begint.

Het volgen van voedselinname in een voedingsdagboek of dieetdagboek heeft echter tal van voordelen.

Op het moment dat u bijvoorbeeld begint met het opsporen en opschrijven van de voedselinname, hebt u zelfverantwoordelijkheid gecreëerd. De gemakkelijke handeling van het opschrijven van wat je eet-kan op zichzelf je gedrag veranderen. Wat wordt gemeten en gevolgd, is verbeterd.

Het opschrijven van wat je eet is ook een andere manier om er zeker van te zijn dat je de juiste hoeveelheid calorieën en macronutriënten voor elke dag eet. Zolang je een calorie- en macronutriëntendoel voor de dag hebt, kun je je voedselinname in realtime in realtime aanpassen op basis van hoe talrijke calorieën je voor de dag nog hebt.

Voedseltijdschriften kunnen ook een leerervaring bieden over voeding die u op geen enkele andere manier kunt evenaren. Niets zal u instrueren over voeding, zoals het volgen van voedsel, calorieën en macronutriënten voor een langere periode. Het is alsof je een voedingsles volgt-behalve dat je wegkomt met op straatniveau leren, niet Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt alleen het leren van boeken.

Net zoals je minstens één keer in je leven door school gaat, overweeg ik een voedingsdagboek een absoluut verplichte ervaring te houden om minstens 4-12 weken minstens eenmaal in je leven te doorlopen. Anders ga je door het leven ongeschoold.

Sommige mensen maken er een praktijk van en het wordt een onderdeel van hun gezonde levensstijl. Anderen vinden het een karwei om voor altijd te journalen, dus ze doen het alleen in het begin, de eerste keer dat ze een lichaamstransformatie nastreven. Iedereen kan er in de toekomst op terugkomen als ze merken dat ze zijn begonnen te glijden of als ze een groot nieuw doel hebben dat ze met veel meer precisie willen nastreven.

Het verschil tussen planning en tracking

Laat me deze les afmaken door te wijzen op een belangrijk verschil tussen deze twee strategieIES …

Een maaltijdplan van tevoren opstellen, op papier is een proactieve strategie: u beslist in vooruitgang wat u gaat eten en dan eet u het op.

Een voedseldagboek is een reactieve strategie: je eet iets en dan schrijf je het op.

Het volgen van voedselinname met een voedseldagboek is niet hetzelfde als maaltijdplanning en in verschillende gevallen is alleen tracking niet voldoende.

Volledig willekeurig eten en dan je lukraak dag van willekeurig eten opsporen, is het volgen, maar het is geen erg goede techniek, toch? De betere techniek is om een goed doordacht plan van tevoren te laten maken, voordat u actie onderneemt.

Daarom geloof ik dat of je elke dag nu eten dagboekt of niet, het hebben van minstens één goed maaltijdplan op papier een must is.

Over fitnessauteur en vetverliescoach, Tom Venuto

Tom Venuto is de auteur van de #1 bestseller, Burn the Fat, Feed the Spier: Fat Burning Secrets van ‘s werelds beste bodybuilders en fitnessmodellen. Tom is een levenslange natuurlijke bodybuilder- en vetverlies -expert die een verbazingwekkend gescheurde rukte lichaamsvetniveau bereikte zonder drugs of supplementen. Ontdek hoe u uw metabolisme kunt vergroten, verbrand koppig lichaamsvet en ontdek welk voedsel vet verbrandt en welke voedingsmiddelen in vet veranderen door naar de startpagina te gaan op: Burnthefat.com